En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

 

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

 

Ja portem més d’un any escrivint de diferents aspectes de la vida del club, algun cop personalitzant en la personalitat d’algunes persones, socis nostres, n’hi ha que val la pena recordar per la seva singularitat, un d’ells és en Jeroni Alberola, un home de bàsquet, que per la seva manera de fer semblava l’amo de la piscina. Bé, dic de la piscina però estic convençut que arreu era així.

Gràcies a les imatges de Jaume Ambrós, celebrant el seu aniversari, hem pogut presentar-vos aquest soci amb una personalitat especial. Sort en tenia de la seva dona, l’entranyable Carmen Solana, que gràcies a la seva alegria i ganes de viure, va aconseguir derrotar en diverses batalles la malaltia abans de que aquesta guanyés la guerra.

Jeroni, un dels habituals del partit de basquet de cada cap de setmana, era qui manava a la pista. Feia els equips, dirigia. Era el capità manaire, sempre ben acceptat per la resta, a a cap i a la fi, era el que en sabia més, doncs, va ser entrenador del Manresa Kans, mestre d’entrenadors de la Catalunya Central, un home respectat pel món del bàsquet a nivell nacional.

A la piscina, no sé si per l’edat, jo no el veia massa alt, però, cepat si que ho era, sempre amb banyador i sense samarreta, amb un caminar que , no és veia massa àgil, per saltar o córrer i fer un cost to cost, però, dominava tots els aspectes del joc.

Ell mereix ésser en aquest recull que, sincerament no sé quan podré acabar.





Comentarios

Entradas populares de este blog

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa