Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

 

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

 

Fem un salt en el temps, anem a la Memòria de l’any 1996. En la mateixa , el president Ramon Oliveras, explicava les dificultats que havia suposat les dimissions de diversos directius, amb el que es va haver de fer front a una reestructuració de la Junta Directiva.

En la seva extensa introducció, el president comentava com de decebut estava pels diferents governs de la ciutat. Les noves piscines només eren promeses , projectes i nous plànols. A l’hora de la veritat només es feia el que calia per anar tirant amb les instal·lacions antigues.

Per la nostra part, mercès a la relació del president amb en Jesús Serra Santamans, pagat per ell,  es va fer el vestidor per a discapacitats, en la zona del magatzem del bar, doncs fins aquell moment no existia on podrien fer-ho, doncs , als vestidors s’hi accedia per escales.

Aquella temporada es van organitzar els Campionats d’España Màsters, els de Catalunya Infantils, a part de les que es celebraven anualment Joan Vergé, Fèlix Serra Santamans, Miquel Barés. Curiosament, el president s’acomiadava agraint la col·laboració de tots aquells que havien estat al seu costat.

En l’apartat econòmic es redueix clarament el dèficit.

En natació, Susanna Méndez, Annabel Malagarriga, Marta Molero, Elisabet i Mireia Ventura, Maria Fainé, Montse Ardevol i Míriam Rodríguez en dones mentre Amarant Martinez, Jordi Prat, Moises Martos, Cristian Garcia , Jordi Puig, Jordi Nàjar i Joan Feliu en homes , son els que defensen el pavelló en absoluts i juniors, mentre, Mireia Aguilar domina de manera aclaparadora els menors de 10 anys i Veronica Merino els de 12.

En waterpolo absolut es baixa de categoria, però a la  base ja es troben noms de gran futur; Xavi Izquierdo, Oscar Rey, Sergi  Mora. Es forma l’equip d’escoles, els alevins d’avui.


















Comentarios

Entradas populares de este blog

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa