1997. Arriba la modernitat al club. Control d’accés i comptabilitat informatitzat. Medalla al Mèrit de la FCN al president Oliveras. Retallada del deute.

 

1997. Arriba la modernitat al club. Control d’accés i comptabilitat informatitzat. Medalla al Mèrit de la FCN al president Oliveras. Retallada del deute.

 

Memòria 1997. El president Oliveras, coneixedor de que hi ha d’haver noves eleccions,  fa resum del seu mandat; rentat de cara a les instal·lacions i reducció del deute. Ambdues coses aconseguides de manera satisfactòria.

Es reorganitza la part administrativa del club, amb control d’accessos i comptabilitat informatitzada. S’aïllà el gimnàs a la prat superior, convertint el que era un balcó en una sala independent. Arriba la cadira hidràulica per permetre l’accés a les persones amb dificultats de moviments. S’incorporen joves per fer el Servei Substitutori. ES regularitza la situació laboral de tot el personal. Es segueixen organitzant competicions de nivell estatal i català. La FCN atorga la Medalla al Mèrit Esportiu al president,  Ramon Oliveras i Torrens.

En l’apartat econòmic s’actualitza el valor dels bens, marcant les amortitzacions legals. El resultat de l’exercici és d’un benefici de 2.251.233 pessetes.

En l’apartat esportiu, el triatló segueix el seu camí amb notables resultats i molta activitat. Es participa en la Ironman de Roth (Alemanya) amb set esportistes del club, el més ben classificat és Amand Redondo, David Henestrosa continua en l’elit estatal de la seva categoria, Jordi Calduch completa el quadre dels que freqüenten els pòdiums. En femení, Emma Roca, Nuria Padrisa, Mónica Calduch i Alba Lloys formen entre les favorites de cada prova.

En waterpolo, l’equip absolut es manté en la zona lata de les segones categories, tant catalana com espanyola i , en categories, s’aconsegueix e, bronze en la final jugada a la piscina municipal de Montjuïc. Un equip format per R Playà, X Herreros, S Mora, E Gonzalez, D Escolà, C Parra, X Izquierdo, C León, C Marco, P Alonso, C Ledesma, J Torrent, C Serra i A Jándula. Sergi Mora i Dani Escolà queden campions d’Espanya infantils amb la selecció catalana.

En natació, Amarant MArtñinz, Roger Bastardas i Estefania Ferrer son valors a l’alça que s’imposen en les proves de les seves especialitats tant a Catalunya com a nivell estatal.

 









Comentarios

Entradas populares de este blog

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa