Oferint al soci mil maneres de com fer esport i gaudir. Haloween en el CN Manresa. #90anysCNManresa

 

Oferint al soci mil maneres de com fer esport i gaudir. Haloween en el CN Manresa. #90anysCNManresa

 

Per fi ha arribat la tardor, els dies grisos, si hi ha sort amb pluja, que ens porten cap un temps de monotonia, d’enyorament de les vacances de l’estiu, per això, com ho sabem, des del club , sempre hem mirat de motivar als nostres socis oferint activitats esportives que els cridin, que els facin gaudir de l’esport i del que és casa seva, les piscines.

No només d’esportistes , campions, rècords, viu el club, el CN Manresa és molt més i sempre ha tingut present que el soci és primordial per la vida de la nostra entitat.

Ara, quan s’apropa el final d’octubre, la castanyada, malgrat no oblidar les tradicions nostrades, no oblidem cap on es dirigeixen les modes, en aquest cas cap el Haloween.

Com a mostra us oferim unes fotografies del de fa uns quants anys, en etapa de gestió de les piscines Manel Estiarte i Duocastella per part del club.








Comentarios

Entradas populares de este blog

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa