Les porteries , “armes secretes” d’aquell equip màgic. #90anysCNManresa

 

Les porteries , “armes secretes” d’aquell equip màgic. #90anysCNManresa

 

Quan el nostre equip de waterpolo va progressar fins a situar-se entre els favorits al títol, van ser molts els que van trobar explicacions en coses alienes al joc, per exemple , les mides de les porteries, o el fotògraf que es situava darrera de la porteria per fer la fotografia en el llançament de penalti i que els enlluernava, fins i tot la mateixa porteria, que avui us presento.

Molts els que deien que , per estreta, no podien fer vaselines, cosa que els de casa teníem apamada, o la part superior de la mateixa, que segons alguns dels llançadors dels equips que ens visitàvem, els feia errar el xut, doncs els enganyava aquella xarxa superior.

La veritat és que l’equip, malgrat les dimensions de la piscina, jugava en base al moviment i , quan , a causa de la preparació de la selecció estatal pels JJOO es va jugar tota la lliga a la piscina Sant Jordi, vàrem tornar a ser subcampions, però, son llegendes que val la pena recordar.



Comentarios

Entradas populares de este blog

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa