Els tècnics de casa tenen un plus que cal aprofitar. Ara hi ha una nova fornada. En natació , un campió com és l’Izan Cubillas, ens emplena d’esperança. #90anysCNManresa

 

Els tècnics de casa tenen un plus que cal aprofitar. Ara hi ha una nova fornada. En natació , un campió com és l’Izan Cubillas, ens emplena d’esperança. #90anysCNManresa

 

Cert que, en els noranta anys d’història,  hi ha hagut molts entrenadors i de procedències diverses, però, que voleu que us digui, tinc debilitat pels de casa. No es un caprici, sé que és complicat, però, els que han crescut en els valors de la nostra entitat, tenen un plus d’estimació que fan que els seus esportistes també s’impregnin d’aquesta manera de fer. Ja se sap que com a casa enlloc.

Dit això, em deixareu que avui, dediqui aquest article a tots els que comencen en aquesta tasca i ho faci amb un dels que ha estat un dels grans nedadors de casa nostre que ara ha tornat pe a col·laborar com atècnic en la secció de natació, parlo d’Izan Cubillas.

L’Izan, que va participar en l’Europeu júnior d’Hèlsinki, na néixer a Manresa l’any 2000 i no es va voler aturar en la seva progressió, canviant de club en diverses ocasions, CN Sabadell, CN Mataró, CN Terrassa.

D’infantil va participar en la Copa COMEN, on va ser quart, per, ja en categoria junior nedar en l’Energy Standard Cup i arribar a ser finalista en el Campionat d’Europa Júnior d’Hèlsinki, en què va ser setè en el relleu 4×200 m lliures i vuitè en el relleu 4×100 m lliures mixt. També, com no, ha aconseguit varis títols a nivell estatal.

Ara, sense deixar de competir, ha tornat a casa, on cada dia prepara als futurs campions del nostre CN Manresa, veure’l treballar es un plaer. Ho fa amb un tacte especial que els nedadors i nedadores aprecien. Els seus escalfaments en sec, els seus esclafaments a l’aigua, tenen el deix d’algú que ha estat especial i que vol transmetre els seus coneixements a aquells que comencen.






Comentarios

Entradas populares de este blog

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa