La Junta Consultiva. Un senat assessor per la Directiva. #90anysCNManresa

 

La Junta Consultiva. Un senat assessor per la Directiva. #90anysCNManresa

 

La Junta Consultiva. Els estatuts del club recollien un òrgan consultiu que formaven socis fundadors del club, expresidents i, en algun cas , socis amb mèrits especials en favor de la nostra entitat. La funció d’aquesta comissió, era merament assessora, doncs, les decisions executives recauen en la Junta Directiva. Just abans de les assemblees, se’ls presentaven les xifres i projectes, com a gentilesa, a la vegada que, aprofitant la seva experiència i estima a la nostra entitat, se’ls escoltava atentament les seves opinions, prou valuoses i que servien de reforç a la gestió que portaven els rectors del club.

També, d’acord amb els estatuts de llavors, tenien una funció determinada en cas de quedar-se sense junta directiva l’entitat o en el cas d’extinció. 

Sempre prudents, estaven presents en la vida del club, per exemple premiant als esportistes que aconseguien determinades fites, com pot ser els olímpics, als que s’atorgava un detall en el seu nom.

L’any 1983, la formaven: Antoni Gramunt, com a president , Alexandre Dalmau vice-president i Ramon Oliveras, secretari, com a vocals Miquel Barés , Jaume Arnau, Francesc Perramon, Adrià Fernàndez, Lluís Puig, Joan Palat, Xavier Oms, Emili Solanich, Josep Ribera, Francesc Serra, Agustí Prat, Ramon Montagut i Pere Muns.





Comentarios

Entradas populares de este blog

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa