Josep Pons i Josep Bargués, un manresà i un de Martorell que van venir de la mà al CN Manresa.#90anysCNManresa





 

Josep Pons i Josep Bargués, un manresà i un de Martorell que van venir de la mà al CN Manresa.#90anysCNManresa

 

En Josep Pons, em sembla que us en he parlat en algun altre ocasió, va tenir el repte de de ser l’entrenador que substituïa a Josep Claret com a  entrenador del nostre club, una tasca prou complicada, doncs, en Josep s’havia convertit en un mite pels seus deixebles i l’entorn de la natació i el waterpolo de casa nostra.

Quan vaig arribar al club ell era el primer entrenador, tant de natació com de waterpolo, així com el director tècnic. El president, llavors Emili Solanich, em va explicar que el va convèncer que fos manresà i bo xicot. Els esdeveniments van fer que abandonés el club de manera precipitada. De la seva mà va arribar en Pep Bargués, potser el primer fitxatge en la historia del nostre waterpolo, provinent del CN Martorell, en Pep era un esquerrà , llest, capaç de ser finalitzador i organitzador. Va formar part de l’equip que va aconseguir el salt a l’elit del waterpolo.

En la fotografia primera en Josep Pons és  l’esquera de tot, els alts, de darrera, en Toni Majó i en José Maria Valiente, els altres ¿els sabeu identificar?. Vinga , som-hi.

En la segona, la de l’equip, en Pep Bargués , dreta a la dreta , al costat del pare Canal, el nostre delegat. I en la foto en la selecció en que vàrem coincidir . el segon dret des de l’esquerra.


Comentarios

Entradas populares de este blog

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa