CN Manresa i CN Sallent junts, organitzant i formant un equip, en el Campionat d’Espanya infantil de waterpolo 2010-2011. Un campionat amb jugadors actuals en la selecció estatal absoluta.

 

CN Manresa i CN Sallent junts, organitzant i formant un equip, en el Campionat d’Espanya infantil de waterpolo 2010-2011. Un campionat amb jugadors actuals en la selecció estatal absoluta.

 

No fa pas massa us parlava de la relació CN Manresa- CN Sallent o viceversa, ara, fa un mes escàs, es complien dotze anys del Campionat d’Espanya infantil que van organitzar ambdós clubs de manera conjunta. Una competició amb setze equips, de clubs d’arreu de l’estat, equips que podien ser mixtes, llavors encara no hi havia el campionat en categoria femenina.

Un campionat que va ser un èxit, jugat en les dues piscines, la sallentina i la manresana i que va tenir un fet que podríem qualificar d’extraordinari, l’equip que hi va jugar per part dels organitzadors va ser un combinat dels dos clubs. CN Manresa i CN Sallent que van mostrar la seva capacitat de treballar de la mà, conjuntament. Els presidents, Joan Escaler per part de l’Associació Sallentina de Cultura Física i Francesc Barés per part del Club Natació Manresa, van donar tota una lliçó , demostrant que la rivalitat no té perquè privar del treball conjunt que beneficiï a ambdós clubs. Només va caler que els alcaldes, David Saldoni i Valentí Junyent, s’involucressin per que fos un campionat rodó, sense haver d’esperar als resultats. Tant de bo es reproduís en l’actualitat.

Els equips eren; Sevilla, Askartza, Marbella, Caballa, Corunya, Moscardó, Castelló, Real Canoe , Túria, Helios, Sabadell, Atlètic Barceloneta, Navarra, Barcelona i Elx.





















Comentarios

Entradas populares de este blog

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa