L’equip del 85, uns campions sense títol estatal. #90anysCNManresa

 

L’equip del 85, uns campions sense títol estatal. #90anysCNManresa

 

He parlat d’equips campions d’Espanya, de categories, ho va ser el de nascuts l’any 1963, que liderava Jordi Payà, el dels nats l’any 1982, amb en Sergi Mora com a capità, al mig l’equip del 67 també aconseguia pujar al pòdium en un estatal,

 la fabrica de waterpolistes de casa nostre no s’aturava i l’equip de nascuts l’any 1985 es proclamava campió de Catalunya. Un equip sense figures, però sense fissures. Van arribar al campionat d’Espanya, que es celebrava a Madrid i, segons els que hi eren, una conversa d’una persona de pes en el mon de waterpolo amb els arbitres, va canviar l’esdevenir del partit i els va deixar sense el premi merescut. Va guanyar el Real Canoe NC.

Dos anys després, aquell equip, va lluitar per assolir el títol de campió que dos anys abans se’ls havia negat. Ara eren juvenils. El campionat es va celebrar a Sallent , organitzat pel CN Manresa, un altre cop el Real Canoe NC ens deixava fora, aquesta vegada de la final, després de superar a tots els altres rivals al que s’havien enfrontat. En el partit pel tercer i quart lloc, el de les medalles, els manresans no van deixar escapar el bronze, imposant-se per 5-3 al CN Sabadell.

Alguns d’ells van arribar a internacionals en diverses categories, durant anys , amb la generació del 82, van ser la base de l’equip absolut del club que jugava a la Lliga Estatal, fins i tot, fa quatre dies, un d’ells Isaac Prieto era el porter de l’equip absolut del club que tornà a la màxima categoria catalana o l’Alex Izquierdo reparteix justícia com a àrbitre en la màxima categoria estatal.

Tots ells mereixen el nostre reconeixement.

Enhorabona.






Comentarios

Entradas populares de este blog

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa