La responsable de l'Àrea de Fitness, Mar Varea, una ja com a professional i persona. Una demostració de la bona tria que va fer el club per gestionar les noves instal·lacions. #90anysCNManresa.

 

La responsable de l'Àrea de Fitness, Mar Varea, una ja com a professional i persona. Una demostració de la bona tria que va fer el club per gestionar les noves instal·lacions. #90anysCNManresa.

 

 

Hem permetreu que avui faci un mix, parlo de dedicar l’article a una persona jove, però que , a la vegada , porta molts anys treballant en el Club Natació Manresa. Una persona que mostra com el club va saber evolucionar, triar als millors per tal de fer front al repte de les noves instal·lacions, prova d’això és que continuen en el càrrec, a plena satisfacció d’Aigües de Manresa, qui porta la gestió de les instal·lacions de les Piscines Manel Estiarte i Duocastella.

No va ser la primera, ni la segona, però, quan la Mar va arribar al càrrec ho va fer sobradament preparada, aprenent del que li van ensenyar, primer,  Anna Cadafalch després Txell Fusté.  Però, també per iniciativa pròpia. Es va formar, però, a part de la seva vàlua com a professional, Mar Varea, l’ha superat en l’aspecte de relació humana. La seva relació, de proximitat, que li sorgeix de dins, amb els socis i abonats, l’ha permès fer una família de la gent de fitness, d’establir una relació d’amistat que supera el que es desenvolupa a les classes, a les sales d’activitats dirigides, així mateix, de la mateixa manera ho fa amb els seus companys de feina, els actuals i els anteriors , amb els que ha compartit l’arrancada del projecte.

Com cuida als més veterans , en Pere ens ho pot dir, com sap fer que la gent se senti a gust en el que és casa nostre, això no ens ho podran prendre mai, és tot un exemple.

Per tot això i molt més estic convençut que la Mar Varea, fidel al club, fidel als seu amics, fidel a ella mateixa,  mereix aquestes línies d’avui.






Comentarios

Entradas populares de este blog

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa