1973 fins juliol. Neus Panadell aconsegueix triomfs internacionals, s’imposa en les dues distàncies de braça en la I Copa Llatina. Montse Majó i Rosa Estiarte s’estrenen en pla internacional. Segueixen caient rècords d’Espanya de relleus per clubs.

 

 

1973 fins juliol. Neus Panadell aconsegueix triomfs internacionals, s’imposa en les dues distàncies de braça en la I Copa Llatina. Montse Majó i Rosa Estiarte s’estrenen en pla internacional. Segueixen caient rècords d’Espanya de relleus per clubs.

 

Neus Panadell va confirmant la seva categoria, ara a nivell internacional, en la I Copa Llatina, amb figures com Novella Calligaris (Itàlia) , campiona del Món o el francès Michel Rousseau, rècord man europeu, , s’imposa en les dues proves de braça i fa dues plates en els estils. Segueix competint a nivell internacional, a Innsbruck ( Àustria) al Torneig de les Nacions, en aquesta ocasió amb el seu entrenador Josep Claret amb l’equip tècnic.

Rosa Estiarte i Montse Majó debuten en el 7 Nacions a Estocolm, Majó en els 100 esquena i Estiarte en els 200 braça. Ambdues formen part de l’equip de relleus.

Montse Majó es una de les figures de la trobada Pirineus Francesos- Federació Catalana, de juvenils, aconseguint el rècord en 200 esquena, 2.33.7 imposant-se a la francesa Dominique Anaund que va competir en la Copa Llatina absoluta.

Entre tant, en els campionats de Catalunya alevins, nedats a la piscina Sant Jordi, Assumpta Pelfort guanyava els 100 lliures d’onze anys, 1.10.6, Manel Estiarte en els 100 papallona 12 anys, 1.18.8 i Xavier Serra n de 10 anys, en els 50 papallona, 38.0.

Els Campionats de Catalunya Absoluts nedats del 18 al 21 de juliol, son un festival de les nedadores manresanes. Neus Panadell s’imposa en els 100 i 200 lliures i els 200 esquena, Rosa Estiarte en els 100 braça i es bronze en els 200. Montse Majó, per primer cop es mostra com la papallonista que seria, essent tercera en els 100 papallona, resultat que repetiria en els 100 esquena Els relleus signifiquen dos rècords d’Espanya per clubs, en els lliures 4.23.5 i en els estils 4.59.5

 





 

Comentarios

Entradas populares de este blog

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa