1955, tenim el primer campió d’Espanya Juvenil Oscar Montagut, a Córdoba en els 100 metres papallona.

 

1955, tenim el primer campió d’Espanya Juvenil Oscar Montagut, a Córdoba en els 100 metres papallona.

 

L’any de la piscina coberta, el 1955, consolidava la seu del CN Manresa en el Torrente de San Ignacio s/n, hi apareixien els primers números de telèfon, 1923 i 1819.

En els tercers campionats d’Espanya juvenils de natació, Oscar Montagut s’imposava en els 100 metres papallona, convertint-se en el primer campió d’Espanya del nostre club. La seva marca , 1.14.8 significava un nou rècord dels campionats. La competició es va celebrar a la piscina de la Universidad Laboral de Córdoba, que tenia una allargada de 33.33 metres.

Joan Verge, amb el canvi de president de la FCN passava a ser vicepresident de la Comisión de Natación Escolar y Utilitaria de la FEN.

En la fotografia: D´esquerra a dreta drets Albert Servalls, Oscar Montagut, Emili Llorca, Cor Braasem, Lídia Camprubí i Rufina Servalls. Asseguts Ramon Montagut, Feliu Farràs, Paquito Martínez- Arxiu Marta Camprubí i Barris




Comentarios

Entradas populares de este blog

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa