Març de 1975, els homes del CN Manresa rivalitzen amb les dones. Subcampions d’Espanya en els 4x100 metres estils a Saragossa.

 

Març de 1975, els homes del CN Manresa rivalitzen amb les dones. Subcampions d’Espanya  en els 4x100 metres estils a Saragossa.

 

El Club Natació Manresa, en les competicions de natació, ,malgrat a ver disposat d’individualitats  destacades en categoria masculina, Josep Claret, Francesc Martínez o el mateix Pere Balcells, potser no havia tingut mai un equip tant complert com el que va presentar als campionats d’Espanya d’hivern de l’any 1975. Un campionat on , Rosa Estiarte ( a.c.s) i Montserrat Majó sumaven títols, estaven en plenitud i l’equip de relleus d’estils, amb Xita Garrido i Olga Estefanell,  quedava campió. Aquell campionat, celebrat a Saragossa del 21 al 24 de març, Pere Balcells, ja en les files manresanes, imposava la seva classe en braça , però, no era l’únic que pujava al pòdium, doncs, un super-classe com Toni Bret també aconseguia pujar a recollir les seves merescudes medalles després de dues demostracions d’elegància al nedar esquena. Però, això no deixaria de ser dues individualitats més, el que demostra que un equip de clubs es complet ho son els resultats dels relleus estils, els 4 100 metres i , allà, l’equip  format per Toni Bret, 1.01.9, Pere Balcells, 1.06.9 en braça, Pere Esquius 1.04.4 en papallona i Dídac Zapata, 57.0 en lliures , van aconseguir el subcampionat. Ho van fer nedant en la sèrie anterior a la bona, superant a tots els equips favorits que nedaven després, només superats pel super CN Sabadell .



Comentarios

  1. Només un apunt, perquè, si la memória no em falla, realment qui va nedar l'esquena en aquell relleu d'estils femení campió, va ser la meva germana, la Miós... Això després de que el Sr. Claret, el dia abans i ja a Saragossa, ens fes fer una "carrera" cronometrada per a veure qui es guanyava el lloc al relleu... I el va guanyar ella !!!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa