7 anys entre el 18 de juliol del 2013 i el febrer de 2020. De Club Natació Manresa a Club Natació Minorisa i retorn a l’original Club Natació Manresa. #90anysCNManresa

 

7 anys entre el 18 de juliol del 2013 i  el febrer de 2020. De Club Natació Manresa a Club Natació Minorisa i retorn a l’original Club Natació Manresa. #90anysCNManresa

 

Va coincidir la celebració del Mundial de natació a Barcelona, l’any 2013, amb la finalització del concurs de creditors que va patir el Club Natació Manresa, és més , gairebé va coincidir la data del comunicat oficial amb l’inici dels mundials, que van començar el dia 13 de juliol, mentre, el dia 18 de juliol era la data trista en que desapareixia el club.

Adjunto les fotografies dels equips de natació del club que van anar a veure les competicions al Palau Sant Jordi, en el darrer acte, doncs, fins el 26 de febrer, data de l’assemblea de socis del Club Natació Minorisa, entitat nata per acollir als esportistes manresans que es quedaven sense club, va aprovar la recuperació del nom històric de la nostra entitat, Club Natació Manresa.

Aquest dimecres, 26 de febrer, ha tingut lloc al Casal de les Escodines l’assemblea extraordinària de socis i sòcies del Club Natació Minorisa que ha donat llum verda a la recuperació del nom històric de Club Natació Manresa.

D’aquesta manera, el Club Natació Minorisa va enllaçar el futur del nou projecte esportiu, que actualment incorpora la natació artística a les disciplines de natació, waterpolo i triatló, amb la trajectòria i el patrimoni esportiu del Club històric, que ha estat fins ara l’únic club amb campions olímpics de la ciutat de Manresa. Han estat set anys per a retornar a competir sota el nom de Club Natació Manresa.

Amb la presència d’antics presidents del Club Natació Minorisa i del Club Natació Manresa, l’assemblea ha obert el procediment que ha de comportar, els pròxims mesos, la tramitació legal del canvi de nom i la recuperació del llegat esportiu de l’entitat. Precisament, qui va ser el primer president del Club Natació Minorisa, Francesc Valverde, ha volgut destacar amb emoció que: “Quan vam fundar el Club Natació Minorisa ho vam fer amb l’esperança que algun dia poguéssim fer el pas que hem fet avui”.








Comentarios

Entradas populares de este blog

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa