Estefania Ferrer i Roger Bastardas, dos campions arribats de les rodalies. #90anysCNManresa

 

Estefania Ferrer i Roger Bastardas, dos campions arribats de les rodalies. #90anysCNManresa

 

Des del principi, el Club Natació Manresa ha tingut bona relació amb tots els clubs, especialment als de la Catalunya Central, amb una rivalitat sana amb el CN Sallent , uns anys més antic que nosaltres.

Fruit d’aquesta bona sintonia ho han estat els resultats d’esportistes de poblacions del nostre voltant, com és el cas de Roger Bastardas i Estefania Ferrer, fills de Sant Fruitós i Avinyó respectivament.

Ells lideraven l’equip infantil de natació essent els millors nedadors catalans de les seves especialitats.

Així, només com exemple, per a recordar, en els campionats de Catalunya Infantils d’hivern, l’Estefania era campiona en els 100 papallona i 100 lliures, plata en els 200 lliures i bronze en els 200 papallona, mentre en Roger era campió en els 100 braça i bronze en els 100 metres estils. Ells i Anna Duran en els 200 papallona i Núria Pubill , en els 200 papallona i 400 estils aconseguiren mínimes pels estatals.

Per clubs vàrem ser sisens de Catalunya, completant l’equip, Tania Blanco, Sabina Martínez, Núria Cifuentes, Eric Ribera, Alejandro Vidales i Marc Garcia.

La Estefania Ferrer havia tingut a la mare i la seva germana Maria Salut, havien estat nedadores. Ella les superà de manera clara, aconseguint títols a  nivell estatal.

En Roger Bastardas, era el fill gran de la Margarita Quintana , la presidenta del CN Sant Fruitós i va seguir en el club per jugar en l’equip absolut de waterpolo com a porter. Les seves germanes, Jordina i Núria Anna, també van ser bones nedadores.

Un cop més es demostra que la natació es cosa de família.


 













Comentarios

Entradas populares de este blog

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa