El CN Manresa té homes de ferro, aquest era el titular de Regió 7 davant el bon paper dels triatletes del Club Natació Manresa en lronman de Roth, a Baviera. Van ser vuit els que la van completar aquell estiu de 1997

Tenim homes de ferro. Fins a vuit triatletes del club van finalitzar l’Ironman de Roth. #90anysCNManresa

Vuit triatletes del club van participar a la Ironman de Roth, on es van coronar finishers'. Una de les Ironmans més prestigioses del món. Roth, Redondo, Bonet, Farré, Masana, Pallàs , Botifoll, Oliva i Barbé

La primera part de la cursa, la prova natació , amb un recorregut de 3,86 km, té lloc al canal Rin-Main-Danubi a uns 10 km de Roth.  L’itinerari en bicicleta és de  178,5 km en un recorregut de dues voltes al camp, principalment al sud de Roth. El punt més al sud és Greding . El recorregut és majoritàriament relativament pla amb un turó més dur una vegada per volta. La cursa final de la marató gira una vegada al voltant d'un recorregut amb diversos punts d'inflexió. Majoritàriament, el recorregut transcorre per la mateixa carretera després de cada punt d'inflexió, de manera que els competidors es troben entre ells. La major part del recorregut es fa al llarg del canal Rin-Main-Danubi. L'acabat és al centre de Roth.

En la fotografia el grup de participants del CN Manresa a Roth, Redondo, Bonet, Farré, Masana, Pallàs i Botifoll. Hi  faltaven els dos triatletes suriencs, Oliva i Barbé