Agustí Juez, la persona que va confiar en la labor del club i va convèncer a la seva empresa, Deyse, per a patrocinar al Club Natació Manresa. El club sempre agraït als que han estat al seu costat, sempre importants i ara, cada cop més importants. #90anysCNManresa

 




Agustí Juez, la persona que va confiar en la labor del club i va convèncer a la seva empresa, Deyse, per a patrocinar al Club Natació Manresa. El club sempre agraït als que han estat al seu costat, sempre importants , cada cop més . #90anysCNManresa

 

Des del Club Natació Manresa sempre hem sabut ser agraïts amb els que han estat al nostre costat col·laborant en la nostra tasca per aconseguir una societat millor, formant persones i esportistes. Entenem que el suport dels socis a la tasca que es feia des de l’entitat, recolzant als nostres equips,  s’ha vist reforçada de manera molt important pels patrocinadors, els sponsors que han cregut en el projecte i que han volgut ser part del mateix. En l’actualitat tenim a FIBRACAT que està donant suport a l’equip femení, del que ja en parlarem més endavant, però, no fa tant, l’equip masculí , va lligar el nom del club al de Deyse, una empresa de neteja llavors , que va voler ajudar a situar el nom del club i , de retruc, el de Manresa , en el lloc preeminent que històricament  s’ha guanyat amb esforç el nostre club. Per a personalitzar-ho, ho farem en la persona que els representava, l’Agustí Juez. En aquell moment , a la revista del club, se li va fer una entrevista en la qual senyalava aspectes diferents que aquí ressaltem:

Deyse ha volgut estar al costat dels nens i nenes manresans que passen per les Piscines Municipals i ajudar-los en la seva tasca de gaudir del seu treball i dedicació per l'esport. Penso que en la societat actual, una mica massa "enfeinada", no te temps per pensar i transmetre valors que només el mon de l'esport dona. Nosaltres hi creiem.

Penso que ha estat fantàstic com s'ha portat la gestió, ja que gairebé sense assabentar-se'n els usuaris, han conviscut les obres amb les activitats quotidianes del Club. Sembla que les velles piscines no hagin existit i faci molt de temps que s'està en aquesta nova casa i només cal recordar que fins l'abril es va estar nedant en les piscines històriques, de tota la vida. Ara, amb les instal·lacions completes, penso que Manresa te un espai esportiu únic en la comarca, tant pel que fa a la diversitat de les activitats com per l'espai i el valor afegit de l'aparcament.

-Vols afegir quelcom al que hem tractat?

-Doncs, sí. Animar el president Jordi Codina i l'equip que encapçala a seguir en aquesta línia de superació i afrontar els reptes amb criteri. Penso que és important, i cada dia més difícil, poder disposar d'un equip professional magnífic, com el que teniu en el Club Natació Manresa, i un directiu disposat a deixar-hi les hores que calguin per afició. Sou un privilegiats.

 

Ajunto tota l’entrevista per si us pot interessar.

 

A COR OBERT

L'Agustí Juez és una de les persones que des de l'anonimat col·labora en la tasca de promoció esportiva del Club Natació Manresa. Ell és la cara visible de Deyse. Qui o que és Deyse, es poden preguntar. Doncs, per una part, Deyse es l'empresa subcontractada pel Club Natació Manresa per tenir cura de la neteja de les instal·lacions, però per altre, el nom d'aquesta empresa va lligat des de fa tres temporades al primer equip de waterpolo masculí de la nostra entitat, el Club Natació Manresa Deyse, fent una demostració de manresanisme i amor a l'esport a la vegada que essent exemple de com ha de funcionar una relació entre empreses amb un objectiu més alt que el del negoci i que podem ben assegurar es retornen amb grans beneficis per totes parts. Doncs, l'Agustí Juez és molt "culpable" de la relació establerta entre Club i Deyse, ell i la conformitat per part dels propietaris del negoci, als que des d'aquestes línies volem agrair la seva aposta per una forma de màrqueting més directa i que estableix relacions humanes i afectives importants i de resultats fàcilment comprovables.

L'Agustí, manresà que volta la cinquantena d'anys, és una persona afable, tractable i clau en el desenvolupament de Deyse com una de les empreses de més prestigi en el seu ram al Bages, però avui amb l'Agustí volem descobrir un altre faceta, allunyada de la seva vida professional. -Què tal, com han anat les festes?

-Doncs, bé. Amb les preses pròpies dels darrers dies de l'any per fer tancaments, etc. Més les "feines" que s'afegeixen aquestes dates, de comprar regals, preparar o assistir a àpats familiars o d'empresa. Són tasques agradables però que fan que el temps s'escurci i hagis de córrer. De tota manera, amb els quilos acumulats, de nou al peu del canó.

-Ara, ja fa uns anys que Deyse col·labora amb el Club Natació Manresa, com valora la relació?

-Molt positiva, sense dubte. Deyse ha volgut estar al costat dels nens i nenes manresans que passen per les Piscines Municipals i ajudar-los en la seva tasca de gaudir del seu treball i dedicació per l'esport. Penso que en la societat actual, una mica massa "enfeinada", no te temps per pensar i transmetre valors que només el mon de l'esport dona. Nosaltres hi creiem.

-Una persona com tu, que ens parla de les virtuts de l'esport, segur que no és dels que practiquen el "sillon ball" i opinen de Barça, Espanyol o Madrid i prou. M'equivoco?

-Evidentment que no (somriu).. Jo sóc un home de bàsquet. He jugat, n'he gaudit i fins no fa massa. hi estava lligat com a entrenador. Es un esport que m'encisa. A més a més Manresa es una ciutat que viu el bàsquet. -Encara que aquí no toqui, com preveus la tempo- rada del Ricoh Manresa?

-Doncs, complicada. És un petit miracle que amb els pressupostos que tenim puguem estar jugant a l'elit. Així i tot, estic convençut de la permanència en l'ACB.

-Per diferents motius, entre ells el laboral, has viscut el creixement de les noves piscines, què n'opines?

-Penso que ha estat fantàstic com s'ha portat la gestió, ja que gairebé sense assabentar-se'n els usuaris, han conviscut les obres amb les activitats quotidianes del Club. Sembla que les velles piscines no hagin existit i faci molt de temps que s'està en aquesta nova casa i només cal recordar que fins l'abril es va estar nedant en les piscines històriques, de tota la vida. Ara, amb les instal·lacions completes, penso que Manresa te un espai esportiu únic en la comarca, tant pel que fa a la diversitat de les activitats com per l'espai i el valor afegit de l'aparcament.

-Suposo que coneixes el programa d'actes del 75è Aniversari, què en penses?

-És molt adequat al que és el Club Natació Manresa. No s'entendria una Manresa sense el club i viceversa. Es tota una filosofia de vida, de convivència que ha ajudat a créixer de la mà. Per part meva i de Deyse, volem felicitar l'entitat en aquest moment de celebració i posar-nos a al seva disposició per col·laborar-hi.

-Vols afegir quelcom al que hem tractat?

-Doncs, sí. Animar el president Jordi Codina i l'equip que encapçala a seguir en aquesta línia de superació i afrontar els reptes amb criteri. Penso que és important, i cada dia més difícil, poder disposar d'un equip professional magnífic, com el que teniu en el Club Natació Manresa, i un directiu disposat a deixar-hi les hores que calguin per afició. Sou un privilegiats.

Moltes gràcies Agustí per les teves paraules i sàpigues que per la família del Club Natació Manresa ets un més dels nostres. A la vegada que t'agraïm que sàpigues fer arribar el nostre reconeixement a Deyse pel seu suport.

Comentarios

Entradas populares de este blog

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa