Josep Maria Farràs. El periodista que anava amb l’equip de waterpolo. #90anysCNManresa



 

Josep  Maria Farràs. El periodista que anava amb l’equip de waterpolo. #90anysCNManresa

 

Ahir dia 21, parlava dels viatges en autocar, que eren els més comuns. Gairebé cada setmana viatjar a munt i avall, un privilegi . Llavors ni hi pensàvem, però, aquelles estones , hores en ocasions, ens van marcar a tots.

En l’autocar hi anava, els esportistes, els entrenadors, delegats i , en el cas de waterpolo, durant un temps hi va ser el periodista. Radio Manresa enviava un periodista que feia la retransmissió o informava dels partits de waterpolo.  Ell es convertí en un més de l’equip, ell va viure l’ascens a divisió d’honor, després d’una promoció emocionant, ell va compartir els retorns tristos quan les coses no sortien com volíem, ell va fer que el waterpolo de casa nostra fos un avançat en el temps amb retransmissions quan el waterpolo tenia poc espai en la premsa en general. Ell tenia, té, nom i cognom, Josep Maria Farràs. Si, el que va ser cap d’esports de TV3, doncs, abans d’iniciar l’aventura a la capital, a Barcelona, abans de res va ser el nostre company en els desplaçaments.

Mai a renunciat als seus orígens, al manresanisme, al sentiment de proximitat al club, com ho va demostrar essent el pregoner en la darrera edició de la Nit de l’esportista de Manresa que va organitzar el club o oferint un partit a la setmana pel canal esportiu de la televisió de catalana mentre ell n’era el responsable.

La premsa ha estat sempre un aliat del club i durant aquest període dels #90anysCNManresa recollirem a molts dels que han ajudat al club a arribar fins a cimadals impensables quan va néixer.

Comentarios

Entradas populares de este blog

En Jeroni Alberola i la Carmen Solana. Un dels “amos” de la piscina i la seva entranyable esposa. #90anysCNManresa

Memòria 1996. En Ramon Oliveras s’acomiada sense saber el futur. Els números van millorant . L’elit s’allunya, però la base es prometedora en un club molt viu esportivament. #90anysCNManresa

Ja fa 48 anys que va començar i les rels s’estenen. Una família lligada al waterpolo. #90anysCNManresa